kontorsteknik HISTORIA

Vår huvudsakliga inriktning är försäljning, installation och service av kontorsrelaterade produkter och tjänster.

om oss

Kontorsteknik startade 1984 med fokus på service och underhåll av främst skrivmaskiner och kopiatorer. Efter några år utökades verksamheten 1989 till att även omfatta försäljning och installation av telefonväxlar. Dessa två områden var den centrala delen av verksamheten fram till 1999 då ett ägarbyte skedde när Bertil Eriksson och Emil Eriksson förvärvade verksamheten av dess grundare. De kommande åren efter ägarbytet utvidgades verksamheten till att också inbegripa försäljning, installation och service av datorer, nätverk och IT-tjänster.

2011 förvärvade Kontorsteknik ett mindre företag som bidrog till att utöka verksamheten ytterligare med breddad produktportfölj samt ny marknad i form av kaffe- och vendingautomater. 2015 gick Bertil Eriksson i pension och företaget är idag helägt av Emil Eriksson.

Varusortimentet innefattar idag kontorsmaterial, skrivare, kopiatorer, datorer och tillbehör, nätverk, kassaregister, telefonväxlar, konferenssystem, kaffeautomater, post och efterbehandling samt kontorsmöbler. 

Kontorsteknik är auktoriserad servicepartner för Nashuatec, Panasonic, Brother, Jede, Wittenborg med flera. Idag har kontorsteknik fem medarbetare som servar kunder i Norrbotten och norra Västerbotten samt externa partners som hjälper till att serva kunder över hela Sverige.

Picture of Emil Eriksson

Emil Eriksson

VD / Försäljning & Support
emil@kontorsteknik.se

Picture of Elin Eriksson

Elin Eriksson

Ekonomi & Butikssäljare
elin@kontorsteknik.se

Picture of Björn Westerberg

Björn Westerberg

Servicetekniker Skrivare / MFP
bjorn@kontorsteknik.se

Picture of Björn Hortlund

Björn Hortlund

Butik & Service/Support
bjorn.hortlund@kontorsteknik.se