Om företaget

Historik

Kontorsteknik E & B E. AB är ett företag som har som inriktning, försäljning och service av kontorsrelaterade produkter.

Företaget startades 1984 och har servat skrivmaskiner, skrivare och kopiatorer sedan dess, 1989 började vi även sälja telefonväxlar. 1999 skedde ett ägarbyte då Emil och Bertil Eriksson förvärvade verksamheten av grundaren. Sommaren  2015 gick Bertil i pension och numera är företaget helägt av Emil Eriksson.

Efter ägarbytet har verksamheten utvecklats med en större butiksverksamhet och utökat sortiment och även service och installationer av telefonväxlar, datorer, servrar och nätverk.

Den 1/5 2011 förvärvades Kontorsbolaget i Piteå av Sören Rensfelt, vilket bidrar med ny marknad samt utökad produktportfölj med nya fabrikat samt produkter ex. kaffemaskiner.

Varusortimentet idag innehåller bland annat kontorsmaterial, skrivare, kopiatorer, datorer, kassasystem, telefonväxlar, kaffeautomater och kontorsmöbler.

Serviceverksamheten har även den utvecklats och Kontorsteknik är auktoriserad servicepartner för Nashuatec, Panasonic, Brother, Jede, Wittenborg med flera.

För närvarande har Kontorsteknik  5 medarbetare som servar kunder i hela Norrbotten och norra Västerbotten, samt externa partners som hjälper till att serva våra kunder i övriga delar av Sverige.

Kommentarer inaktiverade.